FAQ

Suntem incantati sa raspundem curiozitatilor tale.

Certificate

Pentru noi este foarte important Controlul Calitatii, motiv pentru care am implementat un set de standarde interne si internationale pentru a ne asigura ca la tine ajung cele mai sigure cosmetice.

Ingrediente

Pentru noi, ingredinetele sunt inima produsului, motiv pentru care alegem sa includem doar ceea ce este mai bun in cosmeticele noastre. Mai mult, consideram ca si tu trebuie sa stii ce pui pe piele, de aceea te invitam sa vizitezi sectiunile CE FOLOSIM si CE NU FOLOSIM.

 • Ce inseamna INCI?

  INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) reprezinta denumirea international valabila a tuturor ingredientelor cosmetice. Toti producatorii sunt obligati prin lege sa listeze ingredientele folosite in produsele lor, in ordine descrescatoare a procentului folosit.

 • De unde isi procura ELIXIR H ingredientele?

  Ingredientele ni le procuram de la producatori/furnizori locali sau internationali, in functie de calitatea si certificarile care insotesc ingredientele. Nu ne place sa facem nici un compromis la calitate, motiv pentru care alegem doar ceea ce este mai bun.

 • De ce produsele ELIXIR H au maxim 1 an valabilitate?

  Noi nu conservam produsele cu agenti de conservare puternici, pentru ca acestia pot cauza mai mult rau decat bine. Ca alternativa, alegem variante naturale de conservanti si producem serii limitate pentru a va putea trimite mereu cosmetice proaspete.

 • Ce cantitate trebuie sa folosesc?

  Avand in vedere potenta cosmeticelor noastre, vei descoperi ca vei avea nevoie de mai putin produs comparativ cu cele conventionale. Asta inseamna implicit costuri mai mici pentru clientii nostri.

 • Cum folosesc sapunul cremos?

  Uda-ti mainile (si fata, dupa caz), aplica sapun, apoi freca mainile pana se creaza spuma abundenta (dupa caz, foloseste degetele pentru a spala fata timp de 15-30 secunde). Clateste abundent cu apa calda apoi usuca cu un prosop (in cazul sapunurilor de fata, tamponeaza cu un prosop). *pentru o folosire indelungata, pastreaza sapunul in sapuniera

 • Sunt ingrediente pe care nu le folositi?

  Da, o gramada! Citeste motivele in sectiune CE NU FOLOSIM.