SĂNĂTATEA VA FI MEREU LA MODĂ – OBICEIURI CARE ÎȚI FAC VIAȚA MAI BUNĂ și MAI LUNGĂ
Frumusețea vine din interior – Batoane raw-vegane cu cocos și spirulină
- 29.03.2021
- 0 comentarii
Cu toții am auzit că „frumusețea vine din interior”, o expresie care este de obicei legată de frumusețea spirituală, capabilă să depășească aparența fizică.
Este bine să ne amintim, de asemenea, că frumusețea fizică vine și din interior. Mâncarea sănătoasă și stilul de viață sănătos te vor ajuta să fii mereu bine, deoarece chiar și emoțiile tale sunt afectate de ceea ce mănânci și bei.
Noi, echipa de la ELIXIR H, nu ne propunem doar să oferim soluții de calitate pentru îngrijirea, prevenția, sau tratarea problemelor pielii, ci să promovăm un stil de viață armonios, să încurajăm aplecarea către natural, către echilibrul între lumea exterioară și cea interioară, pentru o viață mai bună.
Astfel, vă propunem rețete naturale, cu uz minim de timp și resurse (pentru că știm că adulții din ziua de azi sunt ființe multi-tasking), însă cu aport mare de nutrienți și energie.
Prima rețetă propusă este oferită de Naturawl.ro, care împărtășește același respect pentru natură, pentru ce este nealterat de ingrediente sintetice și aceeași grijă pentru ceea ce ne hrănește corpul și spiritul.
Batoane raw-vegane cu cocos și spirulină
Ingrediente pentru 2 porții:
- 6 linguri fulgi de cocos
- 4 linguri ulei de cocos
- 2 linguri sirop de arțar
- 4 linguri infuzie de spirulină crunchies
Glazura:
- 1 lingură pulbere de cacao (în rețeta afișată a fost folosită în varianta cu mentă)
- 1 lingură sirop de arțar
- 1 praf de sare neagră
- 2-3 linguri ulei de cocos
Mod de preparare : Într-un bol, amestecă toate ingredientele pentru compoziție și după ce s-au omogenizat, pune o hârtie de copt într-o tăviță mică peste care toarnă compoziția. Preseaz-o bine și apoi pune-o la congelator.
Între timp, pregătește glazura: topește uleiul de cocos, adaugă restul ingredientelor și amestecă bine, iar apoi las-o să se răcească treptat, până se formează o pastă fluidă.
Scoate compoziția din congelator din tavă și tai-o în două părți, acoper-o cu glazură și pune-o iar la congelator timp de 10-15 minute.
Apoi, desertul e gata de servit!