• 0 0,00 lei
Nu sunt produse in cos.

Carbune activ si Rozmarin
Sapun natural crema

26,00 lei

In Stoc

Orientat către îngrijirea tenului gras și acneic, acest săpun reinventează un ingredient miraculos folosit încă din Antichitate – cărbunele activ – pentru a purifica și detoxifia tenul încărcat și problematic.

Împreună cu uleiul esențial de rozmarin, care este un astringent și purifiant excelent, am creat o infuzie tămăduitoare pentru a revitaliza, vindeca și elimina definitiv necazurile cauzate de acnee și excesul de sebum.

100 grame

Descriere

Acnee – da, acest sapun poate fi folosit atât pentru curățarea mâinilor, cât și pentru curățarea tenului gras, mixt si acneic. Asta datorita acțiunii de curățare a porilor în profunzime, purificare și calmare.

Cărbunele activ are o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum, ideal pentru acnee, ten gras, mixt. Totodata acesta este deosebit de eficient în eliminarea punctelor negre. Asta înseamna ca tenul va fi mai curat și mai luminos.

Uleiurile esenţiale de rozmarin si lavandă potențează efectele cărbunelui activ, pătrunzând până în straturile cele mai profunde ale pielii. Beneficiul este o acțiune de tonifiere și revitalizare profundă.

Sapunul poate fi și un demachiant uşor si este potrivit inclusiv pentru tenul bărbaților, chiar și pentru curățarea bărbii.

Acest s​ăpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece. Conține numai ​uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, devenind ideal pentru a fi utilizat.

Recomandare

Păstrati săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a vă putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.

​​Produsul ​a fost testat şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.
Recomandam folosirea produsului cu o crema de ten potrivita.

Ingrediente

Ingrediente active

Carbune activ, ulei nesaponificat de migdale dulci, uleiuri saponificate de canepa, masline, cocos, palmier, shea, ricin, uleiuri esentiale de lavanda si rozmarin

  • Cărbune vegetal activ – pudră foarte fină utilizată în cosmetică pentru efectul purifiant și detoxifiant, pentru curățarea pielii de impurități, reziduuri și excesul de sebum. Cărbunele activat leagă chimic alte substanțe de suprafața sa și le ține acolo, astfel încât moleculele aderă doar la suprafața carbonului activ. Aceasta se numește „adsorbție” (a se diferenția de „absorbție”, în care o substanță este încorporată în alta). Cărbunele active poate adsorbi de mii de ori propria greutate, de aceea, doar un pic de cărbune poate absorbi atât de multe toxine din pielea noastră.
  • Ulei de palmier – ulei natural, obținut din arborele cu același nume, benefic pentru menținerea stării generale de sănătate, dar și pentru tratarea unor afecțiuni. Culoarea portocalie-roșiatică a uleiului de palmier este rezultatul prezenței compușilor chimici naturali, carotenoide, din acesta. Acesta conține de 15 ori mai mulți carotenoizi decât morcovii și de 30 de ori mai mulți decât tomatele. În compoziția uleiului de palmier, forma activă și importantă de carotenoizi este betacarotenul, o formă a vitaminei A, care este un antioxidant eficace care ajută la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, uleiul de palmier este o sursă importantă de vitamina E. De fapt, nici un alt ulei vegetal nu conține cantități atât de mari de vitamina E ca uleiul de palmier. Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la îndepărtarea radicalilor liberi din organism.
  • Ulei de migdale dulci – unul din cele mai răspândite uleiuri vegetale, bun emolient, delicat, fin, hrănitor și calmant, folosit pentru îngrijirea pielii în general, pentru masaj corporal sau facial, benefic pentru pielea uscată, iritată sau sensibilă în particular.
  • Ulei de cânepă virgin Bio (cannabis sativa) – un ulei vegetal excepțional prin profilul său de acizi grași esențiali. Grație conținutului său în acizi omega 3 și 6, acesta prezintă o compoziție similară lipidelor pielii și se plasează printre uleiurile vegetale cele mai bolgate în acizi grași esențiali. Îmbunătățește textura și sporește elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, întărește bariera naturală de protecție a pielii. De asemenea, este antiinflamator și calmant cutanat, reduce pierderile transepidermale de apă și protejează pielea de deshidratare.
  • Ulei de cocos – ulei vegetal excepțional, obținut din nuci de cocos proaspete, bogat în grăsimi saturate sănătoase, numite acizi grași cu lanț mediu, din care fac parte: acidul caprilic, acidul lauric și acidul capric, precum și în vitaminele A, C, D, E, K, fier și calciu.
  • Ulei de măsline – obținut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de măsline este apreciat în cosmetică pentru efectul nutritiv, antioxidant și emolient. Este folosit pentru îngrijirea pielii și a părului datorită acțiunii de protecție împotriva deshidratării, reparatoare și calmante.
  • Ulei de ricin Bio virgin, certificat Ecocert – ulei vegetal excepțional, reprezintă cea mai concentrată sursă de acid ricinoleic cunoscută, concentraţie care nu se mai găseşte în nici o altă plantă sau substanţă. Acidul ricinoleic este eficient în prevenţia dezvoltării a numeroase specii de viruşi şi bacterii, fiind elementul ce conferă uleiului proprietăţile antibacteriene, antimicrobiene şi antifungice. Pe lângă acidul ricinoleic, uleiul de ricin reprezintă o sursă importantă de vitamina E, Omega 6, Omega 9, aminoacizi şi alte substanţe benefice pielii, scalpului şi firului de păr.
  • Unt de shea Bio– extract de grăsime vegetală obţinută din nucile arborelui de shea (sau Karite), un copac care creşte în savanele africane, din Senegal până în Sudan. Produs complex, bogat în nutrienți, cu proprietăți și aplicații excepționale în cosmetică. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile susțin calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția pielii împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, revitalizarea podoabei capilare.
  • Ulei esențial de lavandă Bio, pur, certificat Ecocert – extras din florile de lavandă, are proprietăți calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive și antiseptice nemaipomenite. Este recunoscut ca fiind cel mai versatil ulei esențial datorită numărului foarte mare de utilizări posibile. Este un foarte bun regenerant natural pentru piele, un calmant și relaxant mental extraordinar, un adjuvant excelent pentru somn, având un parfum natural foarte apreciat. Lavanda conţine numeroase substanţe active unice,care nu pot fi obţinute în laborator pe cale de sinteză, iar acestea include : acidul acetic, taninul, substanţele minerale şi amare, compuşi care acţionează în mod benefic asupra organismului.
  • Ulei esențial de rozmarin Bio, certificat Ecocert –obținut prin distilarea ramurilor unei specii de rozmarin ce crește în nordul Africii (chemotipul cineole) are acțiune purifiantă, în special pentru tenul gras. De asemenea, este recunoscut pentru proprietățile sale de a fi un antiseptic eficient, bactericid potent, fungicid, tonic al sistemului circulator și al sistemului nervos. Nu în ultimul rând, acest ingredient cosmetic natural are proprietăți de refacere a celulelor pielii și de combatere a radicalilor liberi, conducând la estomparea cicatricilor și a petelor. Hidratează pielea și o tonifică, îndepărtând ridurile și liniile fine sau făcându-le mai puțin vizibile în cazul în care sunt mai pregnante.
Ingrediente INCI

sodium cocoate, sodium palmate, sodium olivate, sodium shea butterate, prunus amygdalus dulcis oil, sodium castorate, sodium hemp seedate, lavandula angustifolia oil, rosmarinus officinalis leaf oil, charcoal powder, linalool*

*compusi naturali ai uleiurilor esentiale

NO SYNTHETIC FRAGRANCE

NO ARTIFICIAL COLORANTS

Phthalate free

NO PETROCHEMICALS

Sulfate free

Paraben free

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carbune activ si Rozmarin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *