Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Plăți online cu cardul

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Netopia Payments.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastra să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

NATURE ESSENCE SRL (ELIXIR H) și Netopia Payments garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul NATURE ESSENCE SRL (ELIXIR H) sau pe serverele Netopia Payments.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastra în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă, stiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Renunțarea la comandă

Clientul NATURE ESSENCE (ELIXIR H), denumit în continuare “consumator”, are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor (perioada de retragere). Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Consumatorul trebuie să verifice comanda primită și să notifice ELIXIR H în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități, in perioada de retragere. Produsele returnate pe motive de calitate, vor fi evaluate de ELIXIR H pe baza procedurilor interne și daca nu se constată probleme de calitate, nu se va efectua rambursarea valorii acestora.

Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul www.ELIXIRH.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către ELIXIR H. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să informeze ELIXIR H înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, utilizând Formularul de Returnare, care poate fi solicitat prin email. Dacă nu aveţi posibilitatea de a completa formularul, acesta poate fi completat şi de un operator Sabio, care vă va solicita datele prin telefon. Datele lipsa din acest formular pot conduce la imposibilitatea rambursarii contravalorii produselor.

Formularul de Returnare trebuie sa îl expediați mai întâi pe e-mail la adresa office@elixirh.ro și apoi, împreuna cu produsele returnate, la adresa Str Pacii nr 5, Focsani, Vrancea.

Returnarea produselor catre ELIXIR H va fi realizata prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele catre consumator, sau prin altă metodă aleasă de comun acord cu ELIXIR H. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfacute, sigilii rupte, etc) și care nu pot fi revândute.

Sabio Cosmetics va rambursa consumatorului contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate, inclusiv costurile livrării, în cazul în care acesta returnează întreaga comandă și exclusiv costul livrării în cazul în care acesta returnează doar o parte din comandă. Data rambursării poate fi amânată până când ELIXIR H primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la consumator că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru comenzile achitate cu numerar, prin virament bancar în contul indicat de consumator în Formularul de Returnare.

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în site-ul www.elixirh.ro 

Site-ul www.elixirh.ro şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi marcile comerciale, inclusiv numele “Elixir H“, “Next Generation Cosmetics” şi logo-ul ELIXIR H. Ele sunt mărci deţinute de NATURE ESSENCE SRL. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe site-ul ELIXIR H SRL (denumite în continuare “Materialele Site-ului”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea NATURE ESSENCE SRL.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul www.elixirh.ro există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. NATURE ESSENCE SRL (ELIXIR H) nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri către site-ul ELIXIR H 

Inserarea de link-uri de la site-ul web al terţilor la www.elixirh.ro necesită acordul prealabil scris al organizatiei. Dacă doriţi să aveţi link de pe alte site-uri către site-ul Elixir H, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail.

Limitarea răspunderii

Conform  legislaţiei în vigoare, NATURE ESSENCE SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.elixirh.ro sau conţinutul său.

NATURE ESSENCE SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, NATURE ESSENCE SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. NATURE ESSENCE SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Informaţiile furnizate de NATURE ESSENCE SRL pe site-ul www.elixirh.ro şi prin alte canale de social media sunt de uz și interes strict personal. Site-ul nu este conceput pentru a oferi sfaturi medicale profesionale sau tratament pentru niciun fel de afecțiune. Nu trebuie să utilizaţi site-ul nostru sau consilierea noastră pentru a trata probleme medicale sau pentru a vă auto-diagnostica. Vă recomandăm să consultaţi  medicul de familie dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate înainte de a utiliza aromaterapia sau orice alt produs Elixir H.

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul Elixir H datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului Elixir H sau a elementelor individuale ale website -ului în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul www.elixirh.ro poate fi restricţionat sau blocat.

NATURE ESSENCE SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul www.elixirh.ro sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.

Reconciliere și drepturi de autor

Dacă identificați nereguli privind drepturile de autor legate de conținutul de pe acest site sau dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu pot fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu dl Dragos Petrescu, office@elixirh.ro.

Garanție

Potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 12 de luni de la data cumpărării, pentru produsele de folosință îndelungată. In primele 3 luni de la cumpărare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră că aceasta a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 3 luni la 1 an, lipsa conformităţii va trebui dovedită de consumator.

Rețeaua sociala și instrumente interactive

Anumite facilităţi de pe Site-ul nostru vă pot da ocazia de a interacţiona cu noi si cu altii. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcţionalitatea de transmitere a mesajelor, funcţionalitatea de chat şi crearea de profiluri comunitare. Când folosiţi aceste caracteristici, trebuie să ştiţi faptul că orice informaţii pe care le prezentaţi, inclusiv numele, locaţia şi adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alţii. Noi nu suntem responsabili pentru informaţiile pe care alegeţi să le prezentaţi prin intermediul acestor caracteristici interactive şi noi vă recomandăm insistent să NU dezvăluiţi Informaţii cu Caracter Personal sensibile (cum ar fi informaţiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. Dacă folosiţi aceste caracteristici, Informaţiile cu Caracter Personal ale dvs. pot rămâne pe Site chiar după ce nu mai folosiţi Site-ul.

Securitatea
Noi luăm măsuri organizatorice, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Informaţiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveţi motive de a considera că interacţiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizaţi că securitatea unui cont pe care îl aveţi la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anuntaţi imediat despre problemă, contactându-ne în conformitate cu sectiunea Contact.

Folosirea site-ului de catre copii
Site-ul nu este destinat pentru persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani şi noi cerem ca astfel de persoane să nu transmită Informaţii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.

Disclaimer

Site-ul www.elixirh.ro are scop informativ. Deşi facem eforturi pentru o cât mai mare acurateţe a informaţiei publicate, NATURE ESSENCE SRL nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de pagube care pot surveni în urma aplicării unor sfaturi sau sugestii publicate în articole. Nu luaţi niciodată decizii medicale, sau despre nutriție ori îngrijire personală fără a consulta un specialist în aceste domenii.

Câteodată se întâmplă, în ciuda eforturile noastre de a vă prezenta o informaţie corectă, ca în ediţia tipărită sau în cea online să apară greşeli de tehnoredactare. Trebuie să înţelegeţi că aceste greşeli nu sunt intenţionate şi NATURE ESSENCE SRL nu poate fi tras la răspundere pentru acestea.

Anumite link-uri de pe acest site vă pot conduce la alte site-uri. Aceste site-uri nu sunt sub controlul www.elixirh.ro şi nu sunt aprobate în vreun fel de noi. Ele sunt oferite doar în scop informativ. Dacă decideţi să vizitaţi oricare alt site plecând de la un link oferit de www.elixirh.ro, faceţi acest lucru pe propriul dvs. risc şi este responsabilitatea dumneavoastră să luaţi toate măsurile de protecţie împotriva viruşilor şi a altor elemente distructive.

www.elixirh.ro ia măsuri pentru a vă oferi o vizită agreabilă şi sigură pe site-ul său, dar nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor probleme informatice care pot afecta accesul sau viteza de încărcare a site-ului sau a anumitor pagini din site. Folosiţi constant un program anti-virus pentru a preîntâmpina orice fel de probleme.

SC NATURE ESSENCE SRL

CUI 40656765

Adresa: Strada Pacii nr 5, Focsani, Vrancea

Email: office@elixirh.ro

Contact: 0747.493.345